Reserveren

In verband met de corona maatregelen mogen wij maximaal 30 personen verwelkomen en is het verplicht om te reserveren. Bij binnenkomst vragen wij u om een online gezondheidscheck te doen en uw handen te desinfecteren. Iedereen houdt 1,5 meter afstand en de maximale groepsgrootte is 4 personen (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen, jongeren onder de 18. Bij online reserveren verklaart u geen gezondheidsklachten te hebben en uit één huishouden te komen indien de groepsgrootte uit meer dan 4 personen bestaat.

U kunt bij Jasmijn Garden telefonisch reserveren via 0592-373285 of via onderstaande online reserveringssysteem. Bij succesvolle reservering ontvangt u een bevestigingsmail. Het is mogelijk dat deze in uw spamfolder komt. Reserveringen voor dezelfde dag is aangeraden om telefonisch contact door te geven.

Wanneer u reserveert voor het weekend of een feestdag, vragen we u vriendelijk rekening te houden met de meerdere zittingen die we kunnen gaan hanteren. Hierdoor kan het zijn dat u helaas niet meer kan reserveren voor bepaalde tijdstippen.

Wij proberen rekening te houden met uw eventuele tafelvoorkeur, echter kunnen wij het niet garanderen.

 

LET OP!

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen wordt er voorlopig op vrijdag, zaterdag en zondag gewerkt in twee shifts: Eerste ronde: 16:45 - 19:00 en Tweede ronde: 19:15 - 21:30. Op dinsdag, woensdag en donderdag is er een vrije inloop vanaf 17:00.

Online Reserveren

Contact Gegevens
Maak een keuze
Contactgegevens

Groepen

Voor grote groepen (10 of meer personen) verzoeken wij u een mail te sturen naar info@jasmijngarden.nl of om telefonisch contact met ons op te nemen via 0592-373285. Heeft u nog meer wensen? Laat ons dit weten en wij zullen ons best doen om u te helpen.